Käsityölehdet ja neuleohjeet Kemi

Meiltä löydät neuleohjeet ja käsityölehdet, joista voit lukea käsityömaailman tuoreimmat uutiset!

Mikäli etsit tiettyä lehteä jota et löydä valikoimastamme, voit ottaa meihin yhteyttä ja ehdottaa lehden tilaamista myytäväksi liikkeeseemme. Kun tarvitset yhdestä paikasta käsityövälineet, neuleohjeet, sekä käsityölehdet - Tule käymään puodissamme!

Moda
 
Modalla on vankka kannattajakunta Suomessa ja lehti onkin eräs käsityöalan johtavista julkaisuista.

Moda keskittyy käsityömaailman ajankohtaisiin aiheisiin ja tarjoaa lukijalleen raikkaita ideoita, joiden pohjalta kehittää omaa osaamistaan käsitöiden parissa. Vuoden aikana Moda tarjoaa lukijoilleen yli 400 erilaista mallia neuleohjeineen!

Modan sisällöstä pääosan muodostavat neuleet.  Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen neulemallien ohessa myös virkkausta, sisustusta, kirjontaa ja kudontaa.
 
Novita
 
Novita on Suomessa erittäin tunnettu käsityöalan lehti. Se ilmestyy vuodessa neljä kertaa ja tarjoaa monipuolista sisältöä asiakkailleen. Novita-lehti järjestää säännöllisesti kilpailuja, sekä antaa lukijoilleen tilaisuuden vaikuttaa lehden sisältöön palautteen ja ideoiden jakamisen myötä.

Novita tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana ainakin 300 uutta neuleideaa. Lehti tarjoaa paljon uusia neulemalleja, käsityöideoita, sekä tuoretta tietoa käsityötrendien saralta!
 
Kauneimmat käsityöt
 
Kauneimmat käsityöt -lehti tarjoaa sinulle raikkaat ja persoonalliset neule- ja virkkausmallit yksissä kansissa. Lehdestä löydät niin helpot perusohjeet kuin haastavammat neulomukset eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Lehdessä käsitellään neulonnan ja virkkauksen ohella myös monia muita kiinnostavia käsityömenetelmiä. Tutustu, lue ja ihastu!
 
Suuri käsityö
 
Suuri käsityö tarjoaa lukijoilleen monipuolisesti ideoita käsitöihin, askarteluun, neulontaan, virkkaamiseen, sisustamiseen ja käsityömaailman viimeisimpiin virtauksiin liittyen. Tämä värikäs lehti sopii hyvin kaikille käsitöistä kiinnostuneille jotka etsivät ideoita, vinkkejä ja neuvoja omiin käsitöihinsä.
 
Taito
 
Taito-lehti on Suomalaisten kädentaitajien monipuolinen lehti. Taidossa julkaistaan tietoa mm. ajankohtaisista käsityöalan tapahtumista, sekä käsi- ja taideteollisuusalan uusista suuntauksista. Jokaisen lehden mukana saat myös neuleisiin ja kodin tekstiileihin liittyviä ohjeita. Lue ja tutustu!
 
Sandnesin lehdet
 
Puodistamme saat nyt myös Sandnes-neulelehdet helposti ja kätevästi luettavaksesi. Tule puotiimme tutustumaan ja ihastumaan upeisiin Sandnes-lehtiin!

Aukioloajat
 
Arkisin
Ma - Pe 10.00-17.00
Viikonloppuisin
La 10.00-14.00
Kesälauantaisin puotimme on kiinni.

Osoite
Keskuspuistokatu 10
94100 Kemi
Sijainti kartalla»

Puhelin
016 251000